Mailbox etc

Service-senteret som forenkler hverdagen din

Rett kopi-stempel

rett kopi-stempel / certified copy stempelMail Boxes Etc har både RETT KOPI-stempel og CERTIFIED COPY-stempel. Kom innom vårt kontor i Pløensgaten 4 midt i Oslo sentrum med originaldokumentene dine, så stempler vi kopiene.

 

Rett kopi og Certified Copy

Rett kopi-stempel er mye brukt ved innsending av diverse søknader. Ved kontakt med skoler, bedrifter og korrespondanse med myndigheter gir viktige dokumenterer mer tillit når de er stemplet med rett kopi. I mange tilfeller kan man risikere å få søknaden i retur hvis ikke kopienes autentisitet er bekreftet.

Mail Boxes Etc kan tilby rett kopi-stempel mot fremvisning av originale vitnemål. Da det er et ønske fra våre kunder om å ha rett kopi-stempel på engelsk også, så tilbyr vi en Certified Copy-bekreftelse for dem som skal sende papirer utenlands.

 

Alt på ett sted

Vi tilbyr også kopiering, slik at du kan få ordnet alt på ett sted. Det er stadig vanskeligere å finne steder som tilbyr rett kopi. Tips derfor gjerne venner og bekjente om oss. Vårt lokale er enkelt å finne frem til i Oslo sentrum. Adressen er merket av på kartet nederst på vår kontaktside.

 

Krav for rett kopi og Certified Copy

  • Kopi av originaldokumenter skal ha stempel, dato og underskrift.
  • Stempelet skal vise hvor kopien er bekreftet; bare stempel med rett kopi godtas ikke.
  • Det skal være kopier av originale vitnemål og attester; kopi av kopi godtas ikke.

 

Drop in

Det er ikke nødvendig å bestille tid på forhånd for å få rett kopi-stempel hos Mail Boxes Etc. Bare kom innom, så ordner vi det umiddelbart. Husk at det er påkrevd å ta med originalene for å få rett kopi-stempel. Vi kan dessverre ikke stemple utskrifter fra nett eller elektroniske dokumenter, da rett kopi må være en kopi av den fysiske originalen.

 

Kontakt oss om Rett kopi / Certified Copy

Ring oss på 22 40 29 60 for eventuelle spørsmål om rett kopi, eller kom direkte til Pløensgaten 4 med dine originaldokumenter for å få dem kopiert og stemplet her.