Mailbox etc

Service-senteret som forenkler hverdagen din

Trykk og kopitjenester

Trykk og kopitjenesterHos oss kan du kopiere/printe det du måtte ønske i sort/hvitt eller farger. Våre trykk og kopitjenester omfatter alt fra visittkort til plakater. Brosjyrer, hefter og rapporter håndterer vi også raskt og effektivt. Det samme gjelder reklame i form av flyers og DM. Hvis du har mye post som skal ut ordner vi konvolutteringen. Dessuten tar vi hånd om ”rett kopi,” både på norsk og engelsk.

 

Visittkort

Vi produserer visittkort i alle varianter. Hvis du har en trykklar PDF kan du sende den på mail til oss med din bestilling. Eventuelt lager vi gjerne til et visittkort for deg i det layout og design du vil ha.

 

Plakater

Vi lager plakater i storformat. Plakatene kan fås i mange størrelser på blankt eller matt papir. I tillegg printer vi plakater på andre medier som tekstil, selvklebende plakater og PVC. Uansett om du har behov for plakater til gatebukker, butikkvegger, resepsjoner, messer, konferanser butikkvinduer eller utstillinger, så kan vi hjelpe deg.

 

Brosjyrer og hefter

Vi trykker brosjyrer og hefter i de fleste størrelser og fasonger, i akkurat det opplaget du ønsker. Det gjøres attpåtil med eksepsjonell kvalitet på bilder og tekst. Hvis du trenger hjelp med oppsettet, så bidrar vi med design-råd også.

 

Rapporter

Alle typer rapporter ser langt mer profesjonelle ut når de blir trykket på kvalitetspapir og behørig innbundet med ryggstift, lim eller spiral. Ta med din forretningsrapport, hovedfagsoppgave eller andre viktige papirer som bør ta seg best med mulig ut. Vi garanterer et førsteklasses resultat.

 

Flyers

Er du på utkikk etter flyers til ditt arrangement, eller kanskje trykking av originale postkort til venner og kjente? Da er Mail Boxes Etc. et glimrende valg. Vi trykker også bryllupsinvitasjoner og bursdagsinvitasjoner, eller salgsark for den saks skyld.

 

DM

Direct Mail er fremdeles en av de beste formene for markedsføring. Kontakt oss neste gang du skal ha ut en kampanje, så tar vi oss av trykk og utsendelse i posten! Vi fletter adressene fra din database og sørger for at alt blir betimelig distribuert.

 

Konvoluttering

Det er mye tid og penger å spare på å overlate adressering og pakking av konvolutter til profesjonelle. Vi har utstyret og rutinene for å effektivt ta hånd om jobben. Send oss adressene fra din database, så fletter vi dem raskt med etiketter og maskiner.

 

Rett kopi-stempel

Rett kopi-stempel er essensielt ved innsending av diverse søknader. Hos oss har vi både rett kopi-stempel og ”Certified Copy”-stempel. Begge deler kommer godt med når søknader på jobb og skole skal sendes. Ta med originaldokumentene, så stempler vi.

 

Kontakt oss om trykk og kopitjenester

Vi er her for å hjelpe deg med det du måtte ha av behov for trykk og kopitjenester. Ta en telefon til 22 40 29 60 for en prat om hva du ønsker å trykke opp og hvordan du ser for deg at det skal utformes.