Mailbox etc

Service-senteret som forenkler hverdagen din

Postboks

Vi leier ut postbokser, og kan tilby løsninger som passer til bedrifter så vel som private kunder. Uansett hvilket tilbud du velger er vi overbevist om at du vil bli meget fornøyd med tjenesten. 

Postboks i Oslo

Postboksene hos Mail Boxes EtcMail Boxes Etc holder til i Pløens gate 4, midt i Oslo sentrum.

Med en postboks hos Mail Boxes Etc blir det slutt på å måtte ta seg fri fra jobb for å vente på forsendelser, – vi mottar dine sendinger for deg. Dette er spesielt nyttig hvis du ofte bestiller varer på nett. Er du mye på reisefot er det ingen grunn til bekymring for at pakker skal bli returnert; de ligger i trygg oppbevaring hos oss.

Midlertidig adresse

En postboks er den perfekte løsningen for deg som kun har midlertidig adresse. Postboksen gir deg en permanent postadresse, og du unngår feilsendt post når du flytter. Dette er også en glimrende løsning om du flytter ut av landet, men ønsker å beholde en postadresse her.

Vi håndterer flyttegods, og hjelper gjerne til med pakkingen

Postboksadresse – trygt og konfidensielt

Lever du i et bofellesskap? Med egen postboks trygt plassert hos Mail Boxes Etc unngår du risikoen for at dine private papirer og andre forsendelser havner i felles postmottak.

Dersom du mottar konfidensielle papirer eller annen post som uvedkommende ikke skal ha tilgang til, bør du vurdere å leie en egen postboks. Hos Mail Boxes Etc er det kun du som kan hente sendingene i postboksen.

3 forskjellige størrelserPostboks-størrelser

Alle våre postbokser er 36cm dype. Åpningene varierer fra 9,5,5cm x 11,5cm for den minste postboksen til 14cm x 14,5cm for medium og 28cm x 14,5cm for den største.

 

Postboks – pris

Vi har postbokser i tre forskjellige størrelser til leie i 3, 6 eller 12 måneder.

Postboks-størrelse 3 måneder 6 måneder 12 måneder
Liten postboks 675,- 1 080,- 1 755,-
Medium postboks 880,- 1 555,- 2 565,-
Stor postboks 1 080,- 2 025,- 3 240,-

 

Nøkkeldepositumet på kr.150,- får du tilbake når avtalen sies opp og nøkkelen returneres.

Vi tilbyr også postboks i England

Ettersending av post

Vi ettersender posten til stedet du befinner deg, både i og utenfor Norge, så ofte du selv måtte ønske det. Frekvensen for ettersending bestemmer du. Vi finner den løsningen som passer best for dine behov når du bestiller postboks hos oss.

Prisen for ettersending er kr.50,- pr. gang. I tillegg kommer emballasje og porto. Et à konto beløp betales på forhånd og avregnes fortløpende når ettersendinger blir foretatt.

Hvis det skulle være ønske om å outsource alle posttjenester helt eller delvis må du gjerne kontakte oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Ring oss på +47 22 40 29 60 for alt du måtte ha av spørsmål om postbokser, eller fyll ut skjemaet øverst til høyre på siden.