Mailbox etc

Service-senteret som forenkler hverdagen din

Medical Express

 

Mail Boxes Etc har gjennom et profesjonelt internasjonalt nettverk arbeidet med tidssensitive leveranser av biologiske prøver (medical express) til sykehus/legekontorer i mange år.

Da det har kommet forespørsler fra våre kunder om å sende biologiske prøver har vi besluttet å tilby dette sammen med DHL og Fedex. Med vår gode kunnskap og erfaring kan vi tilby forsendelser med biologiske prøver til våre kunder fra 2016.

 

Medical Express – et samarbeid med DHL

Hos Mail Boxes Etc kan man sende forsendelser gjennom DHL Medical Express. Dette en løsning som passer for transport av tids- og temperatursensitive forsendelser av f.eks biologiske prøver (UN3373). Med DHL Medical Express kan man sende:

  • Blodprøver
  • Urinprøver
  • Biopsier
  • Eller andre typer prøver som må sendes særdeles forsvarlig

Vi har pakkemateriell til både romtempererte og fryste forsendelser, vi skaffer også tørris (UN1845) til din forsendelse dersom det behøves. Vi passer videre på at forsendelsen blir riktig pakket og merket.

DHL Medical express forsendelsene går i DHL sitt vanlige express nettverk, men har høyeste prioritet. Det vil si at disse forsendelsene alltid vil være de første som blir kjørt ut ved ankomst til destinasjonen, og DHL følger opp med engang dersom det skulle være noe avvik i fremføringsplanen.

 

Vi sender også med Fedex

Fedex har også en løsning med sendinger av biologiske prøver (UN3373), romtempererte.

Med Fedex.gjelder ikke tørris (UN1845).

Medical Express 1Om du har behov for spesialemballasje – så har vi det tilgjengelig i butikken i Oslo.

Man kan også sende fra andre byer da vi lager fraktbrev som sendes over på email. Men da må kunden selv sørge for riktig emballasje.

Vi kan også være behjelpelig å undersøke muligheten i andre store byer der DHL har egne avd. kontorer. Det må da avklares på forhand av oss, Mail Boxes Etc.

 

Kontakt oss for Medical Express

Mail Boxes Etc. holder til i Pløens Gate 4, sentralt i Oslo – ved spørsmål om Medical Express, slå gjerne på tråden på tlf 22 40 29 60, eller benytt også vårt kontaktskjema øverst til høyre på denne siden.