Mailbox etc

Service-senteret som forenkler hverdagen din

Flyttegods

FlyttegodsMail Boxes Etc er alene i landet om å være godkjent for å sende flyttegods med våre leverandører. Det betyr at vi kan hjelpe våre kunder med å sende personlige eiendeler over hele verden.

 

Send flyttegods til utlandet med oss

Hvis du skal sende flyttegods til utlandet samler det seg fort opp store mengder esker som det kan bli en utfordring å få fraktet med seg.

Vi kan ta oss av deler av ditt flyttegods. Hvis det passer i en eske kan vi som regel sende det. Imidlertid har vi dessverre ikke anledning til å frakte møbler eller hvitevarer.

Vi anbefaler å kombinere eskene til én stor sending. Sendinger over 100kg gir lavest fraktpris.

DHL har laget et fint hjelpemiddel for utregning av volumvekt.

 

Utstyr til pakking av flyttegods

Vi tilbyr alt av utstyr for pakking av flyttegods. Hos oss finner du flytte-esker, tape, bobleplast og isolasjonsmateriale. Vær spesielt forsiktig når du skal pakke ned skjøre gjenstander som glass, tallerkener og porselen. Vi forteller deg mer om hvordan du bør gå frem på siden vår om pakking.

Husk også å kjøpe med deg merkelapper av typen ”FORSIKTIG,” ”GLASS” og ”HANDLE WITH CARE,” som vi også fører.

Dersom du skal frakte med deg verdifulle antikviteter og kunstverk bør du overlate hele jobben, inkludert henting hjemme hos deg, til oss. Vi har spesialisert oss på pakking av malerier.

 

Kontakt oss om pakking og forsendelse av flyttegods

Ring oss på 22 40 29 60 dersom du har spørsmål om pakking og frakt av flyttegods, eller fyll ut skjemaet øverst til høyre på denne siden.