Mailbox etc

Service-senteret som forenkler hverdagen din

Frakt Express

Frakt Express - Forsendelse

Mail Boxes Etc. har et komplett tilbud for frakt av pakker både innenlands og utenlands. Vi tilbyr frakt express med DHL, UPS, TNT og Fedex over hele verden.

Vi hjelper deg

Hos Mail Boxes Etc. er vi eksperter på detaljene rundt frakt av alle typer forsendelser. Når varer skal sendes til utlandet er det viktig å være klar over at hvert enkelt land har sine regler og rutiner for hvordan prosessen skal foregå.

Mail Boxes Etc. har erfaring med ulike lands tollregler og byråkrati – derfor fyller vi gjerne ut papirene for deg.

Vi har samlet noen av de viktigste punktene som er verdt å merke seg om forsendelser på fraktinformasjon-siden.

Spesialtilpassede fraktløsninger

Uansett om du skal sende et verdifullt maleri eller et helt flyttelass, så sørger vi for at det kommer trygt frem. Vi har nemlig spesialisert oss på pakking av malerier og andre verdifulle gjenstander.

Dersom du bor i Oslo og vil være helt sikker på at kunstverket kommer uskadet frem til oss, så kjører vi hjem til deg og henter det. Deretter bygger vi en spesialtilpasset kasse rundt maleriet og pakker det forsvarlig inn i isopor og bobleplast.

Det er mye flyttegods som må behandles forsiktig. Vi pakker og sender skjøre gjenstander som krystall, elektronisk utstyr og antikviteter med omhu.

 

Frakt Express samme dag

Av og til haster det skikkelig, og ting skulle helst vært levert allerede samme dag. Da er det betryggende å vite at dette faktisk lar seg gjøre i hele Norden og i deler av Europa.

Innleveringsfristene for levering samme dag er:

Frakt Express - Forsendelse

Leverandør

DHL

UPS

FEDEX

TNT

 Tidsfrister

–       kl.17:30

–       kl.17:00

–       kl.16:00

–       kl.16:00

Merk at dette er absolutt seneste innleveringsfrister. I tillegg bør det beregnes minst 15 minutter dersom vi også skal ta hånd om fraktbrev, pakking av forsendelsen og annen klargjøring.

 

Henting av pakker

Dersom det skulle være problematisk å hente pakker hos oss, vil våre samarbeidspartnere levere forsendelsen i nærmeste butikk, slik at du enkelt kan plukke den opp der.

Når du kontakter oss for et pristilbud er det viktig å vite reell vekt og volum (B x H x L), slik at vi kan gi deg korrekt pris.

 

Kontakt oss om Frakt Express

Fyll ut vårt fraktskjema med informasjon om destinasjon, avsender, mottaker og dimensjoner på sendingen, så gir vi deg et tilbud på frakt. Ellers må du gjerne ringe oss på 22 40 29 60 for det du måtte ha av spørsmål

Du er naturligvis også velkommen til vårt lokale i Pløens gate 4, midt i Oslo.

 

Frakt Express - Forsendelse DHL    Frakt Express - Forsendelse UPS Frakt Express - Forsendelse TNT  Frakt Express - Forsendelse FedEx  Frakt Express - Forsendelse JetPak